Brzdový buben - 600D
-
- Návštěvník
Brzdový buben - 600D
Jaký (případně v jakém roozměru) je rozdíl mezi brzdovým bubnem předním a zadním... na 600D?
- Renda ze Záboří
- Notorický kecal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzdový buben - 600D
Přední buben je zároveň náboj ložiska držící - takže nezáměnné!!!
"I kdybys 100x žil, blbost nevymýtíš!"
(Ehlenovo moudro)
(Ehlenovo moudro)
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V roce 1969 se na 600D začaly montovat bubny z 850ky - jsou bez děr a přední i zadní jsou stejné. Mám je na své Beruně. Dříve se tam dávaly bubny, které měly po stranách dva nebo čtyři otvory a jak už psal Renda, přední bubny měly přímo v sobě náboj kola a tím se lišily od zadních - myslím, že vnitřní průměr předních a zadních byl stejný, ale u těch starších si tím nejsem jistý...
Fiat 600D [1969] - Beruška
Fiat 900T [1978] - Barča
Fiat 126P [1987] - otloukánek
Fiat 900T [1978] - Barča
Fiat 126P [1987] - otloukánek
-
- Návštěvník
Děkuju za odpovědi,
na mém stroji je právě ten typ, co je zároveň uložením ložisek... Chystám se na výměnu štítů (na těch starých je problém se strženými excentry) a chtěl jsem to doplnit i o výměnu bubnů. Netušíte náhodou, jestli se tenhle starší typ bubnů dá někde sehnat?...myslím nové kusy.
M.
na mém stroji je právě ten typ, co je zároveň uložením ložisek... Chystám se na výměnu štítů (na těch starých je problém se strženými excentry) a chtěl jsem to doplnit i o výměnu bubnů. Netušíte náhodou, jestli se tenhle starší typ bubnů dá někde sehnat?...myslím nové kusy.
M.