Původní diskuse - karoserie
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
Honza: Tak tak, jak píše Libor, pokud se Ti nelíbí "protivětroň", sežeň si raději nějakou kastli s klasicky zavěšenými dveřmi, je jich dost... a protivětroně nech "žít", pokud není shnilý na s*ačky, potěší někoho jiného. Vita: dobrý dotaz. Co takhle zajít s víčkem nádrže nebo nějakým jiným kusem kastle rozumné velikosti do prodejny barev a laků, kde ti podle toho namíchají přesně potřebný odstín?
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
to The_FreeRider: Jestli by ti nevadilo, že je ten plech pozinkovanej, tak bych aji měl. Pokud budeš mít zájem, tak mi napiš na vlasovec@seznam.cz a já ti pošlu foto.
-
- Návštěvník
No to je právě vono - nikdo nemá peníze a stavět Abartha "aby to jen vypadalo" je kravina a to úsilí ve finále vyjde stejně vniveč!! Právě proto, že i to "vypadání" stojí balík...a tvořící nešťastník vyplodí zaručeně něco co tu ještě nebylo protože mu dojdou prachy a Italský konstruktér se točí v hrobě jak vrtule!!! Ostatně je to vidět i na srazech - všude se již léta diskutuje jak Abartha všichni stavějí a nakonec přijede pár zbastlenejch nedodělků... Doporučuju dělat to na co mám a pořádně - do dokonalosti vyvedená obyčejná F600 nebo F500 vydá za víc než pytel "rádoby Abarthů"!! No a komu se tyhle kecy nelíbí, tak tomu se rád pokloním třeba v Poděbradech před dokonale vyvedeným Abarthem.
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
Plně souhlasím s Rendovým názorem. Ono to sice určitě výjde na balík, ale vzhledem k cenám origo dílů či replikám ABARTH, by za ty prachy udělal 10 pěkných F 600, tudíž ti co by měli finance na Abarthy, u nás v 99,9% nedělají fiaty, a ti co na to nemají vytvoří to co rádoby "jen tak vypadá" a je to k ničemu.
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
To 600-850.driver zájem bych měl nejspíš tak nějaké podrobnosti prosím na JanFux@Seznam.cz hlavně kde to stojí
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
začínám dělat na svém kupátku,tak se ptám jestli náhodou někdo z vás neví o předním levém blatníku na F850 SC II.série,ten můj je takový nějaký pomuchlaný a posvařovaný...Cenu samozřejmě respektuju...
a kdyby byly i oba zadní tak bych se taky nezlobil,popřípadě jenom lemy...
a chtěl bych se ještě zeptat odborníků,za kolik by se dalo koupit starší Céóčko,vhodné na svařování karosérie,karosáře mám,ale chybí svářečka...

-
- Návštěvník
Předpokládám, že k blatníkům se ještě někdo vyjádří, pokud vím tak nové se inzerovaly za cca 10 000 Kč/ks - což předpokládám, do možností běžného smrtelníka nepatří...jinak se určitě dají sehnat nějaké použité zachovalejší než máš. COčko prodával známý za 8000Kč, ovšem jsou různé a jiné - s některýma se auta rozumně vařit nedají.
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník