To: ToSpa: prosímtě ozvi se mi jěště jednou, na to moje číslo, chcípnul mi telefon a vzal si sebou do pekla všecky moje čísla, údaje, smsky. Takže se stebou nemůžu spojit. Díky Michal
To FreeRider žádný z hlavních brzdových válců ze 127 nepasuje na fiata 600, důvod: 127 má uchycení čelní dva šrouby k posilovači. 600 má boční skrz přední nosník. Podívej se na www.abarth.cz sekce náhradní díly a uvidíš ten rozdíl.
Dovolim si mirne zkorigovat tvuj prispevek. F127 nema posilovac, dva srouby drzi hl.brzd.valec na motorove stene. Posilovac maji pouze verze Sport a hl.brzd.valec s nim neni vubec spojen, vyjma trubicek samozrejme. Posilovac v tomto pripade pusobi jen na predni kola. Tak to jen tak na upresnenou.
klasické spojení posilovače s hlavním brzdovým válcem je na většině novějších vozů u starších je to např. u Škodovky 120, 120LS, GLS atd,Hl. brzdový válec ze F127 -ky pasuje do F850 ,dáš si dvě nádobky ,trochu vyhneš kastlík na baterii a trochu se popasuješ s brzd. trubičkami.
HBV ze 127 už mám v 850 napasovaný...spíš sem teda akorát vyřízl roh toho kastlíku na baterku páč přece jenom ten dvouokruh je o něco delší.. na trubičky už taky brzo dojde a pak se uvidí jak moc velký úpravy ještě bude potřebovat kryt toho kastliku. Mno co dodat...postup prací co dělám bude postupně přibývat na mých stránkách tak se pak můžete kouknout )
neměli byste někdo doma pár kusů takových těch pojistných plíšků na brzdový hadičky na f850? ... dvě na předek sem měl.. ale na celej zadek bych je potřeboval...
Schanim kontakt na nekoho, kdo mi vyrobi trubicky na 850. Momentalne potrebuji nutne na predek normalu, ale vzal bych i celou sadu na Sport Coupe. V idealnim pripade okoli Liberce ci Praha. Nebo na dobirku. Martin