Původní diskuse - převodovka, spojka
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
Ahoj potreboval bych poradit Auto 600, motor 903ccm, pritlacak, setrvak a lamela ze 600D. Pri plnym plynu zacina klouzat spojka, tak sem vyndal motor a lamela v poho tk me napadlo jestli nejsou unaveny ty pruziny a jestli s tim ma nekdo nejake zkusenosti. Myslel sem bud dat nejake silnejsi(nevim odkud), nebo stavajici vypodlozit(bojiim se ze uz to bude moc zmackly a nebude to vystavovat) Dekuji za pomoc
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
Nové pružiny by to měly vyřešit - já mám 903 motor s šestistováckou spojkou (pružiny i lamelu jsem dával nové) a už jezdí několik let bez problémů. Nehádám se o tom, že spojka se "sluníčkem" je konstrukčně o mnoho tříd lepší, než šestistovácká trojpacka. Dlužno také připomenout, že se svým bastardem nejezdím jako blázen a tudíž na moji spojku nejsou zas tak veliké nároky.
-
- Návštěvník
kdo chce větší výkon a chce zůstat u Fiátů s motorem vzadu,tak jsou jasně nejlepší F850-ky.Výkon 34-52 k,/5verzí motorů/ a výkon lze docílit ještě větší než těch 52k a bez bastlícich zásahů/viz u Rendy ze Záboří/Já osobně nejsem velkým příznivcem F600-stovek s motory z F127 nebo Una ,přídavných chladičů, dodání kotoučových brzd,stabilizátorů atd
-
- Návštěvník
Black: moc se nepochechtávej! Přítlačák z F500 je stejnej jako F850, akorát je upravenej (pravotočivej) a bez problémů přenese 80 koní a určitě i víc..... Předseda má pravdu - F850 je na rychlou jízdu lepší - hlavně kvůli převodovce a stabilizátorům! A taky mám pocit (sice si to nedovedu fyzikálně zdůvodnit!?!) že ty levotočivý motory jdou nějak znatelně líp než pravotočivý.....
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Návštěvník
ahoj, Shanim spojku diferencialu na fiat Coupe 20V turbo, bral bych neco z vrakace, nebo nejakeho nepojizdneho coupatka. Jedna se o soucastky 1) 7673708 2)7783663 a nebo 9577034 Predem dekuji za pomoc nebo uzitecne rady. tel: 608 96 94 57 a.bruna@wsp.cz Alex
-
- Návštěvník
ahoj, Shanim spojku diferencialu na fiat Coupe 20V turbo, bral bych neco z vrakace, nebo nejakeho nepojizdneho coupatka. Jedna se o soucastky 1) 7673708 2)7783663 a nebo 9577034 Predem dekuji za pomoc nebo uzitecne rady. tel: 608 96 94 57 a.bruna@wsp.cz Alex
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Původní diskuse - převodovka, spojka
Toto téma obsahuje příspěvky ze staré diskuse.