Vážení pražští kolegové. Co se ještě musí všechno stát, abyste tu současnou svoloč hromadně poslali tam, kde slunce nesvítí?
Titulek z médií:
Pražské parky jsou opět plné lidí. K opatřením jsou už apatičtí, přiznali strážníci
"
Tisíce obyvatel hlavního města se ve slunečném počasí vydaly do pražských parků, lidé posedávali ve skupinkách rovněž na náplavce v Podskalí. Tam odpoledne kontrolovali přítomné policisté. Upozorňují je především na nutnost mít nasazené roušky. To většina přítomných nemá. Například v Riegrových sadech v Praze 2 se začali lidé scházet již po poledni."
Když pominu to, že samotný titulek přítomnost lidí v parcích oznamuje jako něco negativního ("
jsou opět plné lidí"), což je ovšem pěkná ukázka novinářské manipulace, tak vám přijde normální, že magistrát, stejně jako vnitro, proti vlastním občanům, kteří chtějí jenom tolik, aby se za pěkného počasí svobodně nadechli vzduchu na tom omezeném území, kam smějí, když už nesmějí za hranice města, nasadí - cituju - "dohromady stovky policistů" místo toho, aby je poslalo pomáhat do "přetížených" nemocnic? Notabene v kraji, který je podle
jiného článku na druhém nejnižším stupni rizika a co víc, je na tom nejlíp z celé republiky? Tohle je sprostá buzerace, nic jiného než buzerace.
To už všichni úplně rezignovali na poslední zbytky lidské důstojnosti? Taková míra plošného fašismu tady nebyla ani za protektorátu - a to netvrdím já, ale pamětníci.
Mimochodem ten druhý odkazovaný článek ukazuje novinářskou manipulaci ještě třeskutěji.
Novinky nyní: Nově nakažených je 8568 - přičemž ještě ráno, před "aktualizací", ten titulek zněl: "Nově nakažených je už zase přes 8 tisíc" (sic!!)
"
Počet nově nakažených v ČR stoupl v úterý proti pondělí o 1634, když testy odhalily 8568 případů nákazy SARS-CoV-2."
naproti tomu
Deník: Počet nakažených stále klesá. V úterý přibylo 8568 případů
"
V úterý v Česku přibylo 8568 potvrzených případů koronaviru. V mezitýdenním srovnání je to o 2400 nakažených méně. Zároveň poprvé od začátku února klesl úterní nárůst pod deset tisíc případů."
Hezké, jak rozdílně lze podat jedna a tatáž čísla, že?! Novinářská špína z Novinek čísla podsouvá jako nějaké zhoršení a pokračující (ať nedím zvětšující se!) katastrofu. Přitom v úterý bývá pozitivně diagnostikovaných pravidelně a dlouhodobě víc než v pondělí.
Proč o tom všem zrovna teď píšu? Ty manipulace jsou už tak třeskuté, že nabývám dojmu, že se něco chystá. A něco mi říká, že 11. dubnem ten zvrácený stav rozhodně neskončí. Abyste se nedivili, pokud bude nahrazen ještě zvrácenějším.
Wake up!
1973 F125p 1300 ... bílý limuzín
1969 F125p 1300 ... bílý limuzín No.2
1969 F850 Sport Coupe ... Červený Drak
1969 F850 Special ... ex Vzpurník
+1997 Fiorino Panorama
V nebi mě nechtějí a v pekle se mě bojí, tak jsem tady...