XXV. ročník setkání italských automobilů v Poděbradech se koná 20. dubna 2024.

F 850 STROP

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: F 850 STROP

Re: F 850 STROP

od Renda ze Záboří » úterý 5. prosinec. 2017 4:17

Ta klasická šedivá stropnice se dá sundat jen tak, že se nechá auto stát s otevřenejma dveřma a po cca 3 letech sama nepoškozená spadne :-)) mám to vyzkoušený! Jinak novou umím za cca 2500,- Kč. Chemoprenem to drží - mám na to kolem 30 magnetů z repráků, ale dělám to jen v sebeobraně....... Ten čalouněnej strop je jednodušší udělat - trochu problematický je zakončení.

Re: F 850 STROP

od Pedro » pondělí 4. prosinec. 2017 21:30

Jestli mýt nějakou neoriginální náhradu na stropu, raději bych udělal tu čalouněnou stropnici na drátech. Ten materiál se dá sehnat, vypadá to lépe a mohlo to být na přání.
Zdar. P.

Re: F 850 STROP

od Kronicar » pondělí 4. prosinec. 2017 8:33

850 Special nebo i berlina ve výbavě na přání měl klasicky čalouněný strop - stropnice natažená na drátech.
Předpokládám, že řešíš nalepený strop, stejně jako to má třeba šestikilo. Original je z takové slisované cupaniny, vypadá to jak koňské žíně a je to potaženo vzorovaným šedým plastem. Problém je, že jak to upadne, už to nechce držet. Nevím jak ostatní, ale já zkoušel lepidla na bázi chemoprénu a ten nedrží a po čase se odlepil. Lépe se osvědčil patex nebo mamut či klasické lepidlo na sklo automobilu.
Čím tu stropnici nahradit aby to pěkně vypadalo nevím. Viděl jsem různé koberce nebo linoleum, ale nebylo to ono. Zkrátka originál je jen jeden. Nevím jestli se dá sehnat nový, ale pěkný starší bude problém, většinou je poškozený, protože když na stropě drží z výroby, je nemožné ho bez poškození odlepit.

F 850 STROP

od admp » čtvrtek 30. listopad. 2017 10:04

Ahoj,
nedělal někdo z vás nový strop do 850 nebo i jiné?
Potřebuji si udělat ve své Berlině a vůbec nevím jak na to. Jak tam ten tapecírung drží? Jak a z čeho to nejlépe udělat?
Někdo fotky z vlastní realizace?

Díky!

Nahoru