Pražská jízda 2013 - Sosnová

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Pražská jízda 2013 - Sosnová

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Milan z Ov » pátek 11. říjen. 2013 14:47

Ahoj Karle,
snad to někdy zase vyjde.....
Ono takové potulování po depu a kolem tratě taky není špatné.
Ta atmosféra Tě pohltí, jsi součástí ,,závodu,,.

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od předseda » úterý 1. říjen. 2013 12:56

Ahoj Milane, díky za krásná fota a videa,příští rok se určitě také již účastníš :D Karel K.

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Milan z Ov » pondělí 30. září. 2013 14:23

Ahoj lidi,
nedá mi to, abych Vás trochu nepotěšil fotkami z okruhu v Sosnové a z celé soboty.
Nejdřív takový ,,průřez,, dne : https://picasaweb.google.com/fiatklubos ... aJizda2013#

No a zde je jen 8) okruh v Sosnové, pro Ty soutěživé : https://picasaweb.google.com/fiatklubos ... aJizda2013#

Přeji hezké pokoukání !

Zároveň děkuji pořadatelům za zorganizování akce, celého dne.

A děkuji Všem za pomoc :oops: !!!

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Pavel 128 » úterý 24. září. 2013 8:24

Ještě malá poznámka, jak asi mnozí víte, ale někteří možná nevíte, tak spolujezdec, který se mnou jel, je externím dopisovatelem AUTO MOTOR a SPORT CLASSIC a jel se mnou kvůli reportáži, takže nepropásněte třetí letošní číslo, které vyjde v říjnu, akce FCC by se měla dostat do tisku :) .

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Pavel 128 » pondělí 23. září. 2013 14:47

Díky všem pořadatelům, byla to skvělá sobota, která pro nás skončila až v neděli ve tři ráno :) . Dohru bude mít vlastně ještě tuto středu, kdy bude na vleku z našeho firemního dvora odvezena X1/9 smolaře srazu, Milana Chudeje. Určitě se přimlouvám za tento koncept Podzimní jízdy i když nevím, zda se mi podaří zas vyrazit se závodním vozem, protože každoroční testace Federace automobilového sportu je dost náročná a bez ní nedostanu technickou, ale třeba se najde obětavec s vlekem, viď Pavle z KV :D a nebo prostě přijedu něčím jiným. Znovu opakuji, bylo to super a všem zainteresovaným velké díky :ok: :ok: :ok:

PS. od minulého víkendu už u televize u přenosu F1 na své oblíbence nekřičím "nechrápej na tom startu" :oops: :oops: :oops:
Přílohy
d.jpg
c.jpg
b.jpg
a.jpg

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Tříprsťák » pondělí 16. září. 2013 18:49

Také si myslím, že kombinace orientační jízdy a rvaní gum na okruhu je dobrá - i my pohodáři se můžem realizovat a pak se máme i na co koukat. Navíc je mnohem atraktivnější koukat z tribuny přímo na závod (a to jak na naše fiaty, tak i na různá ta brutálně řvoucí embéčka a jiné roztomilé zběsilosti), než čekat v dlouhé frontě na jízdu do vrchu, kde pak nevidíme ostatní auta jet. A mohli jsme si pokecat pěkně v chumlu pohromadě, ne jako dříve jen tvořit hloučky podle toho, kdo zrovna kolem nás čeká ve frontě. Příště možná i na tu trať vyrazím - pokud na to budu mít nějakou vhodnou káru. Nechtělo se mi tam trápit chudinku šestistovku protivětráčka, který notabene nemá ani bezpečnostní pásy. Orientační jízda byla príma a za ten předčasný odjezd se omlouvám - nějak jsem vůbec nepočítal s možností, že bychom mohli něco vyhrát. Asi jsem pozapomněl, že mám silný potenciál v posádce, která již koneckonců jednou vyhrála. Inu, házet flinta do žita se nemá. Nikdy. Je to nečestné a nesportovní. Takže k letošnímu modelu Pražské jízdy mohu říct: super, stálo to za to.

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Pedro » pondělí 16. září. 2013 17:21

Jak již Předseda naznačil, nebylo by od věci zvažovat jiné místo startu orientační jízdy. Přece možná názvu Pražská jízda je zapotřebí dát sbohem a jak chytře vymyslel Míra Nosák, takové to naše pomocné označení Podzimní jízda není špatná a start může být někde blíž. Mělník, Mladá Boleslav nebo i Benátky nad Jizerou které má krásné náměstí. Pomohlo by to trochu zatraktivnit tu orientační jízdu. Chápu ale, že ta bude hodně ve stínu celé akce.

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Kronicar » pondělí 16. září. 2013 13:55

Ještě k tomu vyhlášení výsledků, ocenil bych větší účast soutěžících a ne zbrklý odjezd domů. A asi nejen já neb Vlasovec si při přebírání cen v zastoupení div neušoupal nohy...
Ani to nevypadá moc hezky vyhlašovat výsledky před hrstkou lidí, takže když už si všichni najdeme čas na akci jako takovou, tak hold počítat s tím, že doma už nic nestihnu a vyhradit si ten den celý. Samozřejmě ne vždy to jde a jsme rádi za každého účastníka, ale ještě raději budeme strávíte-li s námi den až do konce akce.

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Kronicar » pondělí 16. září. 2013 10:54

Adrenalinu až až. V záplavě nových zážitků byla i orientační jízda odsunuta do pozadí a pozapomenuta. Nicméně dle ohlasu soudím, že zachování letošní koncepce bude přijato kladně.
Tedy přejímka, orientační jízda + sosnová. Na své si přijdou jak vyznavači adrenalinu, tak "klidnější" jezdci, kteří dají přednost orientační jízdě a plnění zábavných úkolů. Stihnout se dá oboje, jak ukázala sobota, jen je potřeba počítat s tím, že vyhlášení výsledků se protáhne až na šestou, sedmou hodinu odpoledne. Ale myslím, že nudit se nebude nikdo a stále bude na co se dívat!
Pořadatelům "sosnění" se naše "italská smečka" líbila a obohatila i jejich akci, takže další spolupráci nic nebrání a na příští rok jsme již předběžně dohodnuti.
Velké díky účastníkům a hlavně pořadatelům, nejen za jejich nasazení, ale i za beznehodový průběh akce!

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Pavel KV » neděle 15. září. 2013 21:41

Bylo to parádní prověření našich strojů i jezdců, počasí vyšlo skvěle, užil jsem si jízdu na okruhu i přátelský pokec. Ještě jednou díky Ondro! :ok: Domů jsem se navrátil teprve před 3 hod.......

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Kaca » neděle 15. září. 2013 19:05

Re: Pražská jízda 2013 - Sosnová

od předseda » neděle 15. září. 2013 13:04

Ahoj!
také jsem zažil krásnou a prosluněnou sobotu s prima přáteli a vlastně poprvé jsem si vyzkoušel na vlastní kůži stát na startovním roštu,paráda!!!!!!!!!!!!!Škoda ,že jsem tvrdě podcenil to základní a to jsou kvalitní a hlavně novějšího data výroby pneumatiky :( ,zadní tlumiče také nic moc ,ale mohl jsem si vyzkoušet zvládnutí dvou pěkných smyků , i když jsem předtím prohlašoval ,že x1/9-ka sedí ,jak přibitá :razz: Také jsem pro uspořádání příští "Podzimní jízdy"v podobném duchu, uspokojí se příznivci orientačních jízd s úkoly i ti závodně naladění!! Problém bude trochu v tom ,že cesta je poměrně dlouhá ,takže bude málo možností měnit trasu orientační soutěže,aby se zbytečně kilometrově neprodlužovala. /jako do Malešova u KH/
Cesta do garáže proběhla ok.

Pražská jízda 2013 - Sosnová

od Pedro » neděle 15. září. 2013 12:31

Nazdar,
tak FCC zase jednou posunula hranice kvalitvě strávené soboty. Musím říc, že pro mě to byl fakt super zažitek. Pěkně jsem se projel v Sosnové po okruhu. A hlavně jako na žádné akci zatím, jsem byli všichni pokupě, sledovali ostatní závodníky a pokecali. Padala jedna hláška za druhou.
Moc díky Kronikářovi za dohodnutí této akce.
Pokud se bude hlasovat, tak hlasuji určitě pro příští rok toto zopakovat.
Já se rád zúčastním a zase potrápím stroj.
Přílohy
IMGP4556.jpg
IMGP4558.jpg

Nahoru