Dovolená s Fiaty 2012

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Dovolená s Fiaty 2012

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pavel 128 » středa 12. září. 2012 14:20

S velkým zpožděním přikládám fotku dokreslující atmosféru letošní dovolené :D .
Přílohy
fccdeti.jpg

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od 1/2 litr » úterý 10. červenec. 2012 17:58

Dovolená byla fajn, jen poněkud krátká. Díky za zajímavou a hezkou noční jízdu i když pro mě poněkud již v pokročilém usínání. Prakticky to odsoutěžila Káťa.

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pedro » úterý 10. červenec. 2012 10:51

Pavle náš pravdu, hledání potrubní pošty jsem očekával jako těžší oříšek, než pouhé zasunutí papíru do čisté trubky. Proto jsem tě přesvědčoval, že je vše ukryté na dně jímky a když i na konci tohoho dlouhého drátu jímkové zkumavky, který jsme vytahovali ručkováním ze žumpy, bylo naprosté hov..., tak o to větší zklamání to pro mě bylo. :-)

Rozhodnutí o příští dovolené je v dalším tématu Dovolená s Fiaty 2013.
Podle mě je již rozhodnuto i o ubytování. No uvidíme.

Zdar.

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pavel 128 » úterý 10. červenec. 2012 8:15

Gratuluji Ondrejovi a Enzovi k dobrodružné a dle mého názoru bezchybně připravené noční jízdě. Vytahování vzorku něčeho... z roury ve které se nacházelo všelicos kromě úkolů v nás i Pedrovi zanechalo nesmazatelné dojmy :D. Zklamalo nás pouze ubytování v klášteře namísto Kocandy, to však byla chyba vedoucího, který na naše jméno zarezervovaný pokoj přepustil někomu úplně jinému (mimo naší skupinu) a tak jsme nebyli úplně v centru dění. Z časových důvodů jsme přijeli moderním Punťou takže cesta byla samozřejmě prosta dobrodružství. Těšíme se za rok, už je rozhodnutý cíl?

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Ondrej » pondělí 9. červenec. 2012 21:04

I skupina hlásí po prodloužení pobytu do neděle zdárný návrat do šedé reality.
S 850 jsem za celou dovolenou najel 697 km se závadami jen v podobě dvakrát ucpané volnoběžné trysky.

Díky všem za množství kladných ohlasů na noční jízdu. Dopustili jsme se několika formálních chybiček, které vycházely především z toho, že jsme některé věci honili na poslední chvíli, ale snad byly prominuty.
Trochu mi také lichotí, že se snaha neminula účinkem a letos poprvé se konečně vše obešlo bez policejní asistence. A jsem rád, že všech 12 posádek, které odstartovaly, také zdárně dojely do cíle.

Na závěr jen trochu suše konstatuju:
Král je mrtvev. Ať žije král! :D

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od předseda » pondělí 9. červenec. 2012 7:12

My jsme dorazili v sobotu kolem 18 hod před školní dvoreček,který byl zcela zasypán lístky z naší mohutné lípy ,takže jsem nejprve musel zametat :retard: Auto na zpáteční cestě už jelo bez problému - dobíjení fungovalo i s kontrolkou dobíjení!Děkuji všem ,kteří mi pomáhali s nářadím a měřáky,nakonec to byly ty zcela sjeté uhlíky!Příště si musím brát více nářadí a měřák je také docela nutnost :oops: Na minulých dovolených jsem prakticky neopravoval ,tak jsem to podcenil.Týden opravdu rychle uběhl ,za chvilku mi přijdou malíři a elektrikář a člověk musí rychle zapadnout do školnických povinností :( Při zpáteční cestě jsme navštívili /dodatečně/oba Blaníky a zámek Jemniště!Enzovi a Ondrejovi velký dík za noční jízdu!!!!Kronikáři za obětavé ubytovávání dojíždějících dovolenkářů,příště ,kdo nezaplatí na účet do určitého datumu/počet se zavolá majiteli/ ,si bude muset vytelefonovat ubytování sám s majitelem :mrgreen:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Vlasovec » neděle 8. červenec. 2012 22:13

Bylo mi potěšením být s vámi všemi dovolenkáři na Vysočině. Dovolená byla úžasná a jako vždy příliš krátká. Děkuji tedy všem, kteří organizovali, zůčastnili se a hlavně také dvojici, která připravovala noční soutěž - Enzovi a Ondrejovi. Soutěž byla originální, zábavná a také poučná. Slibuji, že na příště se polepším a rozeznám husu od kachny :-)
Já jsem během dovolené najezdil s oběma svými vozy dohromady 880 km. Domů jsem se vrátil dnes - tedy v neděli a cestou mě málem sestřelil jakýsi mladý pilot Alfy, který se nevěnoval řízení a vjel přímo proti mně do protisměru. Naštěstí jsem stihl uhnout, ale zbytek cesty jsem přemýšlel o tom, co by bylo, kdybych to nestihl...
Pokud někoho trápí to, kde jsem přenocoval ze soboty na neděli, tak vězte, že i já to vím jen velice přibližně ;-)

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pedro » neděle 8. červenec. 2012 11:40

Včera už jsem neměl sílu napsat na stránky, neb jsem dorazili o půl deváte večer, vypakovat, uklidit a usnul jsem u televize téměř okamžitě.
Jinak skvělá dovolená. Jen to zase trochu rychle uteklo. Super nálada po celou dovolenou, skvělé ubytování a stravování, skvělá parta lidí.
S autem jsem nalítali bez jednoho kilometru téměř přesnou tisícovku. Šlapalo na jedničku bez závad. Prasklá žárovka a ztráta šroubku na ozdobné liště nemůže být řazena za závadu.
Tak zdar a za rok zase na dovolené.

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pavel KV » sobota 7. červenec. 2012 21:57

V tuto chvíli již po návratu z garáže, kde jsem ustájil Bobhouška po najetých téměř 1100km, sotva vidím na obrazovku, ale musím napsat, že dovolená uběhle nečekaně rychle, díky všem obětavcům při zařizování všeho spojeného z dovolenou a již se těšíme na další akci :grin:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Tříprsťák » sobota 7. červenec. 2012 21:19

Také hlásím bezproblémový dojezd naší pětičlenné posádky fiata 600D *62 do rodného brlohu.
Díky Ondrovi a všem, kdo dovolenou zorganizovali. Díky Enzovi a Ondrejovi za perfektně připravenou noční jízdu. Díky všem zúčastněným kamarádům za krásný týden! :ok: :ok: :ok:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Kronicar » sobota 7. červenec. 2012 19:51

Tak už také doma, cesta bez problémů. Ještě jsme sithli okouknout nedaleký "dvojmost" což nebyla tak úplně nezajímavá stavba a doplnila podrobnou prohlídku "zatopených mostů". Následoval zdlouhavý přesun do Sázavy po okreskách. Super oběd a prohlídka Sázavského kláštera s nezapomenutelným výkladem.
Enzo a Ondreji díky za přípravu noční jízdy....

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od danielistico » sobota 7. červenec. 2012 15:34

Hlásím šťastný příjezd domů bez závad! :D :D :D Stroje fungovaly po celou dovolenou výborně a děkujeme Kronicarovi za zajištění ubytování a taky Enzovi za noční jízdu.
A těšíme se na uspořádání další noční jízdy v karpatech. :greenf:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Kaca » středa 4. červenec. 2012 14:18

Letošního pingpongového turnaje se nezúčastnim, mám sice v plánu zítra dorazit, ale to nás všechny čeká jiné klání :-)

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Jan » úterý 3. červenec. 2012 20:48

Právě probíha pingpongový turnaj. Zúčastnilo se 25 vrcholných sportovců z řad FCC.Turnaj se nachází v druhé čtvrtině, předpokládaný konec, neuvedeno. Soutěží se o hodnotné ceny. Soupiska ještě není uzavřena, poslední šance 4.7. do 23:59 (co ty na to Enzo? Kačko? Milouši? ...)

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Black » pondělí 2. červenec. 2012 21:43

Dámy a pánové, jsem (i když jen v duchu) s Vámi. Moje pracovní a hlavně rodinné povinnosti mě nedovolují se za vámi zastavit, ale i tak jsem měl tu čest, se s některými potkat na začátku jejich dovolenkové cesty - na Oldtimeru ve Slavkově. Sice tam většinou jezdím jen z povinnosti (mám to cca 15 km, takže nejet tam, by bylo smrtelným hříchem), ale letos to byl "masakr" - tolik aut a lidí!!! Jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet další roky.
Vám přeji krásnou dovolenou s Fiaty a s bezva kamarády ;-) .

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od předseda » sobota 30. červen. 2012 10:35

My akorát po obědě vyrážíme , kupátko jsem přivezl z garáže , je vcelku špinavé ještě z akce v Táboře neb při zpáteční cestě pořád lilo!Cestou se chceme vykoupat někde za Vlašimí! Program na dovolenou už si nestačím vytisknout ,tiskárna bez barvy :nene:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Tříprsťák » pátek 29. červen. 2012 22:48

Ahoj, my jedeme v úterý. A jelikož mám pocit, že šestistovek mezi námi poslední dobou ubývá, což jako skalní šestistovkař sleduji s lítostí, musíme to začít napravovat. Takže se budem letos zase sardelit :ok:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Enzo » pátek 29. červen. 2012 22:38

Čau Pedro,no spíš teďka drž palce Ondrejovi,neboť razí na dovču mojí "Osmsetpadesátkou".A ta má svůj zenit několikrát už za sebou.Tak budu doufat,že sobotní cestu zvládne. :ok: Ciao,Enzo.

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Mirek z Ov » pátek 29. červen. 2012 20:26

Čaute ve spolek,

balení probíhá ve stejném duchu,s tím rozdílem,že hromádku má každý svou a obhajuje,že to je naprosto nutné naložit a odvést.Vyrážíme hned ráno a po cestě se chceme podívat do Slavkova na sraz veteránů. Máme hlavně nabaleno dobrou náladu,pěkné počasí,něco málo nářadí,úplně málo ND,poruchy nechaváme doma.
Na všechny účastníky zájezdu se těší
Rezavý team
:razz: :D :) :lol: :oops:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Kronicar » pátek 29. červen. 2012 19:05

Když jsem viděl tu naší hromádku věcí, povovolil jsem. Takže nakonec bereme Fiaty dva....
Ještě dneska v noci dotvořím program, nebyl čas, ale pro večerní plánování dalšího dne něco vytvořím.
Tož zítra na viděnou.

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Vlasovec » pátek 29. červen. 2012 18:03

Tak já nakonec dorazím už v sobotu večer nebo v noci, podle toho, jak dlouho se zdržím v Brně. Ale na jeden den pak zmizím - asi středa - musím na montáž do Olomouce.
Tedy s některými se uvidím již zítra!

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pavel KV » pátek 29. červen. 2012 16:49

Chaos dosahuje vrcholu, teď jsem přišel domů z práce a pozuruji jak probíhá balení u nás: Lenka vytvoří hromádky věcí dle seznamu a v dětském pojíku vzniká další hora věcí, které Lucinka nutně potřebuje, tyto dvě hromady se následně různě prolínají a mění...... :razz: No raději ještě odvezu auto zákazníkovi a vrátím se později :wink:

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pedro » pátek 29. červen. 2012 6:06

Enzo,
tak zase naoplátku držíme palce, ať se tam ve středu ukážeš.Zdar.

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Enzo » čtvrtek 28. červen. 2012 23:29

Ciao,já mám "jedenáctku"taky OK.Ještě seřídit ventily a je to. :greenf: Po třech letech nečinnosti měla poruch až běda. :retard: Hlavně aby mě náš pan doktor "zbojeschopnil" a já mohl ve středu ráno vyrazit.Do úterka mám bohužel ještě neschopenku.Držím palce,ať všichni dobře dojedete.Ciao Enzo.

Re: Dovolená s Fiaty 2012

od Pedro » čtvrtek 28. červen. 2012 20:46

Tak Ital je v kupě, vyčištěný okna a může vyrazit. Takže v sobotu zdar.

Nahoru