XXV. ročník setkání italských automobilů v Poděbradech se koná 20. dubna 2024.

Víkend s Fiaty

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Víkend s Fiaty

Re: Víkend s Fiaty

od Kronicar » středa 28. srpen. 2013 22:06

Bylo to velmi fajn a já i Otakárek děkujeme Mírovi za ubytování. Doma už jsem ukázal fotky, Otakárek moji a vlastně i vaši péči přežil bez úhony, tak zase brzy na nějaké akci.... nejbližší bude schůze 12. září v Podolí.

Re: Víkend s Fiaty

od Pedro » neděle 25. srpen. 2013 20:25

Jak píše Ondrej. I já s Julčou jsme byli na této fantastické víkendové akci. Díky moc Mírovi Nosákovi za azil na jeho chalupě. Díky za pěkný program celého víkendu. Musím říc, že od pátku to bylo nabité akcí. V pátek jsme projeli trasu Pražské jízdy a zkontrolovali itinerář. Pak jsem spěchali pomoci Mírovi, kterému protestovalo auto a odtáhli ho do Mšena. Jenže to už byl večer. Tak z opékání sešlo a buřty nám Míra osmahnul na pánvi. Trochu jsem popili, pokecali a bylo půl jedné. Tak si každý zabral svůj pokoj a já usnul snad ještě při stlaní. V sobotu se přidal Ondrej s velmi atypickým vozem, leč s vozem možná nejstarším z dob Berounska, když nepočítám tenkrát návštěvu Aerovky 30. Míra nám naplánoval procházku. Tak jsme pěšky z chalupy vyrazili na kokořínské skalní bludiště. Super procházka. Pak obídek, k tomu pivečko. Nějak jsme se rozseděli a tak těch piveček bylo víc. No tak jsem sešli do chalupy, já usnul na lehátku a kluci se šly vykoupat do místních Městských lázní postavených v třicátých letech minulého stolení. Akorád, když se mi zdálo, jak závodím na okruhu v Sosnové, tak mě zbudila Kačka s Pavlem. Poslední přírůstci akce. No tak se založila fatra a konečně došlo na opékání a k tomu zase pivko.
Jak to bývá, já brzo odpadnul a šel spát. Ostatní ještě pokračovali. Ráno nás probulil aktivní Míra, který už běhal kolem baráku. Jelikož musel ještě na domácí oslavu, tak jsem se rozjeli kolem desáté domů. Počasí vypadalo na déšť a tak další výlet se odkládá na přes rok.
Takže to bylo celé. Ač jsme za celou sobotu nesedli za volant, tak o to to bylo netradiční a zajímavé. Škoda jen malé účasti.
Tak snad za rok. Zdar. Petr

Re: "Berounsko" 2012

od Ondrej » neděle 25. srpen. 2013 19:21

Chčije a chčije.
Bych tak řekl, že nám to počasí včera vyšlo přímo luxusně.

Berounsko 2013 s podtitulem Kokořínsko je za námi.
A jako tradičně, kdo nebyl, může jen litovat. Účast byla sice snad druhá nejnižší v historii :bad: ale zabavili jsme se wellmi bohatě a dostatečně :ok: 8)

Re: "Berounsko" 2012

od předseda » pátek 24. srpen. 2012 10:26

Zdravím, můžete taky dát po dlouhé době důl v Chrustenicích nebo Solvayovy lomy /nevím ,jak se to přesně píše/ ,mají již další trať pro mašinky ,nové vagony a celkové rozšíření prohlídky?! :grin:

Re: "Berounsko" 2012

od Pedro » čtvrtek 23. srpen. 2012 9:40

Halo, halo,
mám na sobotu zajímavý výlet. Vím, že Kronikář taky už má plán, ale možná by se to dalo spojit.

Na http://www.saxi.cz/ je upoutávka, že 25.8. se koná teprve druhá prohlídka zámku Svinaře u Berouna.
Zámek je v rekonstrukci po totálním vybydlení. Rekonstruuje ho nadšenec a v sobotu je prohlídka staveniště ale hlavně je tam i přehlídka techniky 80 let minulého století. To bychom si neměli nechat ujít s našemi vozy.

Jo a v sobotu i v něděli je otevřená Výtopna ve Zdicích. 10 - 17 hodin.
Muzeum staré techniky od stabiláků po autobusy Š11 a snad i kompletní sbírka Landroverů.

Zdar a Berounsku zvlášť.

Re: "Berounsko" 2012

od Pedro » pátek 17. srpen. 2012 12:33

Já už se těším jak malej Jarda. Jen nestíhám nějak dát dokupy Itala. Po Hundertgangu mi kolem páky ruční brzdy sákne brzdovka. Odešlo těsnění. No tak musí třmen dolů, rozdělat ty nechutné talířové pružiny, klínek a dát nové těsnění. Pocut to je sranda, horší je ty talířovky zpět nasadit a pořídit nasadit klínek a celé to zasunout. Ale asi dvakrát se mi to už podařilo, tak to snad stačím dát dokupy.
Jinak kromě benzínu, oleje, vody mi bude žrát i brzdovku :-). Zdar a Berounsku zvlášť.

Re: "Berounsko" 2012

od Kronicar » pátek 17. srpen. 2012 6:35

Letos to ještě nechme při starém. Jako obvykle totiž nikdo předem neví zda-li dorazí... A než vysvětlovat co a jak a kam, je jednodušší nechat to na obvyklém místě a přesunout se až příští rok, kdy už to bude avízované dopředu, tedy ty Slapy.

A mimochodem Berounsko má stále ještě co nabídnout, objevil jsem jednu opravdovou zajímavost, pán nás očekává v sobotu dopoledne....tak se nechte překvapit.

Re: "Berounsko" 2012

od Pedro » čtvrtek 16. srpen. 2012 20:22

No šlo o to, že kromě tebe tady jiný názor nepadl a tak jsme se na Poděbradech rozloučili s tím, že na Berounsku na Plešivci.

Re: "Berounsko" 2012

od Ondrej » čtvrtek 16. srpen. 2012 19:36

Mně teda přijdou ty Slapy jako atraktivnější lokalita.
Proč tedy ne ten Autokemp Skalice?
Nebo hned vedle je Autokemp Ždáň.

Líbí se mi to teda víc než Plešivec.

Re: "Berounsko" 2012

od Pedro » čtvrtek 16. srpen. 2012 6:11

No termín se blíží a rozhodnutí nepadlo.
Takže tedy opět Plešivec, termín 24. - 26.8.2012.
Výlety domluvíme na místě. Zdar

Re: "Berounsko" 2012

od Ondrej » středa 8. srpen. 2012 13:30

Ještě nevím, jestli pojedu, tak do toho asi nemůžu moc krafat, ale byl bych případně za Slapy. Právě tím, pokud bude účast komornější, si myslím, že bude změna lokality (takhle krátce před akcí) snazší.

Re: "Berounsko" 2012

od předseda » středa 8. srpen. 2012 9:22

Volal mi dnes Zd. Carvan + Vojta na místo srazu "Berounsko",až tedy budete vědět přesnější údaj napište :razz: Vzhledem k tomu ,že sraz bude ,jak psal Kronikář,komornější ,nechal bych ještě pro letošek kemp Plešivec,každý ho zná a nemusí se nic moc zařizovat???Já přijedu do Prahy 12.8. Karel

Re: "Berounsko" 2012

od Kronicar » pondělí 6. srpen. 2012 6:14

Jsem pro cokoliv, kde se sejdeme a pokecáme.... I na nějaký ten výlet se jistě dostane.
Pokud nehodí do "placu" nějakou informaci ještě někdo další, tak na Slapech buď budeme v poněkud komornější sestavě nebo někdo "zabloudí" Na Plešivec u Berouna....

Re: "Berounsko" 2012

od Pedro » neděle 5. srpen. 2012 19:56

Halo všem. Tak jak.
My s Julčou jsme koukli na ty kempy a hlasujeme pro Slapy, protože na výlet kolem to bude hodnotnější. Sázavu jsme projeli z dovolené a chybí nám akorád Štemberk a tam byl teď Kronikář. Takže třeba příště.
Každopádně pojedem kamkoliv.
Co všichni ostatní? Jak jste na tom? Je to už za dveřmi.
Zdar. Petr.

Re: "Berounsko" 2012

od Kronicar » středa 18. červenec. 2012 9:00

Pro výběr kempu mrkněte zde, je jich tam opravdu dost na výběr:
http://www.dokempu.cz/kempy/cr/stredocesky-kraj/

Pro ty Slapy:
http://www.slapy-ubytovani.cz/
nebo:
http://www.ubytovani-sazava.cz/cenik

a ještě mě udeřil do očí dobře známý Mělník:
http://www.campmelnik.cz/camp/

Re: "Berounsko" 2012

od předseda » úterý 17. červenec. 2012 12:54

Já se letos "Berounska" neúčastním ,sotva zvládnu sraz Fx1/9-tek v Harrachově,potom mě čeká vyšetření a patrně nějaký operační zásah pravého kolene, po tom dubnovém úrazu při florbalu se to napřed zlepšilo,ale nyní už je opět oteklé :evil: Místo může být každý rok jiné jako při Expedici :mrgreen:

Re: "Berounsko" 2012

od Pedro » úterý 17. červenec. 2012 11:33

A co pro letošek dát Slapy. Je tam krásná cesta od Prahy. Okolí taky pěkné a kempů mraky. Třeba dát dva za víkend. No a od Berouna to není zase tak daleko jako Malešov.

Re: "Berounsko" 2012

od Pedro » úterý 17. červenec. 2012 11:24

Termín 24. až 26.8. nám zatím vyhovuje. Mě osobně je lokalita jedno. Jen se obávám třebo o účast lidí - například Zdeňka Carvana atd., když bude Berounsko v Malešově nebo například v Kokoříně jak navrhoval Míra Nosák. Přecejen Berounsko mám spojený s nima. Ale to je jen sentiment :-).

Osobně pokud Poděbrady budou i nadále v Malešově, tak tam nemusím na Berounsko. Je fakt, že lokalit na výlety je tam mraky. Tak co příští rok.

Re: "Berounsko" 2012

od Pavel KV » úterý 17. červenec. 2012 8:56

Mně taky vyhovuje termín 25 - 26.8., o lokalitě popřemýšlím.

"Berounsko" 2012

od Kronicar » pondělí 16. červenec. 2012 19:19

Na dovolené jsme to nakousli, ale nějak se nedobrali kloudného výsledku.... Bude letos "Berounsko" ?
Termín, který se v předchozích letech tak nějak ustálil, vychází na poslední nebo předposlední srpnový víkend. Jenže někdo jede do Harrachova sraz Fiatů X 1/9, což je termín předposledního víkendu (17. - 19. srpen 2012).
A tak zbývá jen termín 24. - 26. srpen 2012.
Mě osobně tento termín vyhovuje a rád pojedu, podobně o tom mluvil i Zdenda Carvan. Ale co ostatní?

A teď ta druhá věc. Bude vůbec "Berounsko" ještě Berounskem? Už delší dobu se mluví o změně místa, nazrála tedy doba na změnu? Na Středních Čechách se shodneme, ale má někdo k doporučení nějaký kemp?
Co tak Malešov? Známe ho všichni, koupání nedaleko, prostředí pěkné. Výletů mnoho....

Re: Berounsko 2011

od předseda » středa 7. září. 2011 17:57

pro Romanu,
dodatečně se omlouvám ,že jsem ve svém příspěvku tebe nezmínil :oops: Tvoje kuchařská dovednost v podobě různých buchet a pamlsků je známa již z minulých ročníků "Berounska" :razz:

Re: Berounsko 2011

od Luigi » pondělí 29. srpen. 2011 21:57

Děkujeme a již se můžete těšit na další.
Něco málo jsem zaslechl,že příště by to nemusel být ani puťák.
Tak mám pro Vás takové malé ležení poblíž ....................už ověřené,vodou a chatkami oplývající ........................
:cry: Prosím,stále zapomínáte na to,že vše jsem připravoval s manželkou ,či s její podporou a minimálně občerstvení ,perník ,babičina melta a nedělní svačinka je jejím dílem.
Tak pokud to jde, opravte prosím své příspěvky.Myslím,že by jí to bylo opravdu líto. :oops:
Zdraví eL.

Re: Berounsko 2011

od Kronicar » pondělí 29. srpen. 2011 9:07

Luigi a Romano, díky za exkluzivní program a všem ostatním za obětavost při zkoušení časomíry a programu pro počítání výsledků. Nejen obyvatelé kempu nezapomenou... :twisted:

Re: Berounsko 2011

od Pedro » neděle 28. srpen. 2011 20:15

Nazdar, tak hlásíme zdárné zaparkování v garáži. Moc se nám Berounsko líbilo. škoda, že sobota byla poznamenaná deštěm.
Zdar. P.

Re: Berounsko 2011

od předseda » neděle 28. srpen. 2011 18:00

Chci touto cestou /i za ostatní/ poděkovat Luigíkovi za pěkný program letošního Berounska ,který trochu pokazilo až odpolední počasí,ale nedělní ráno už nás opět přivítalo modrou oblohou a tak se mohla vcelku úspěšně prozkoušet naše časomíra :grin:

Nahoru