Poděbrady 2011

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Poděbrady 2011

Re: Poděbrady 2011

od Pedro » středa 4. květen. 2011 19:04

Jako spolupořadatel říkám - není zač, bylo mi ctí a národním svátkem být u toho a přiložit ruku k dílu. Akce to byla pro mě parádní a byl jsem moc a moc spokojenej. Zvláště za třetí cenu a tím můj první pohár do sbírky. Jen toho deště mohlo být míň. Díky. P.

Re: Poděbrady 2011

od Kronicar » úterý 3. květen. 2011 23:48

Děkuji všem pořadatelům a účastníkům za vydařenou akci. Trochu jsem reptal na počasí, ale po dnešku už sobotu jen chválím.... Selhávající techniku do příště vyladíme aby nebyl nikdo o nic ochuzen!

Re: Poděbrady 2011

od Tříprsťák » úterý 3. květen. 2011 11:03

Rád bych opět mooooc poděkoval všem pořadatelům za úžasnou a vydařenou akci, která pro mne měla ještě další veliký rozměr, neboť se mi poprvé v životě poštěstilo získat pohár - za což ještě jednou moc děkuji spolusoutěžící Kačce a Marcelce, bez kterých by se to jistě nepodařilo.
A omlouvám se za tu menší ropnou havárii, inu, viděl jsem levný speciál, ulakotil jsem se a natankoval plnou - jako bych nevěděl, že mi netěsní hrdlo nádrže! Zde patří obrovský dík Oldovi, který hbitě přistavil pod nádrž kelímek a krom toho všechny vzniklé skvrny svědomitě zasypával vapexem (a ještě za to chudák dostal vynadáno od nějaké okolojdoucí lázeňské konzumentky zmrzlin). Krom této nepříjemnosti zvládla jedenáctistovka cestu bez jediné závady. Rád jsem zase viděl vás všechny a vaše fiátky - prostě špica, špica špica a díky díky díky ;-)

...jo a dík za všechny ty fotky! Těším se na jakékoliv další!

Re: Poděbrady 2011

od táta156 » pondělí 2. květen. 2011 21:09

Děkujeme všem za nádherně strávený víkend!
Pár foteček
http://tata156.rajce.idnes.cz/Podebrady_30_04_2011/

Re: Poděbrady 2011

od předseda » pondělí 2. květen. 2011 17:38

12. ročník máme vcelku úspěšně za sebou a nyní ať žije ročník třináctý :grin: :greenf: Jako obvykle chci poděkovat všem za účast a pořadatelům na kontrolních stanovištích , dík za bezproblémový průběh akce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Škoda ,že docela atrativní úkoly -trenažér a kolo s volantem dlouho nevydržely,příště to musíme ještě lépe připravit :oops: Počasí je v dubnu opravdu aprílové ,takže příště už nebudu lpět na co nejpozdějším termínu :nene:

Re: Poděbrady 2011

od Pavel 128 » pondělí 2. květen. 2011 8:20

Tak mě letos poprvé Poděbrady nevyšly a přitom byla taková snaha. Nejdříve o Velikonocích onemocněla Pavlínka a antibiotika na 10 dnů vystavila stopku připravované rodinné účasti s kombíkem. V Kutné Hoře jsme s Pavlem KV měli zamluvený penzion a těšili jsme se po dlouhé době na kompletní jízdu, kterou už by si skoro čtyřletá Pavlínka mohla užít, navíc měla mít na srazu stejně starou kamarádku, Lucinku KV Lindovou. Náhradní variantou byla tedy moje účast na kolonádě s kupátkem, přezdívaným neřád, které mám v Praze, bohužel neřád zůstal věrný svému jménu... Přivstal jsem si, ráno vypadalo navzdory předpovědi nádherně, vyzvedl jsem neřáda z garáže a spokojeně jsem se vydal východním směrem. Po přidání plynu na povolené sedmdesátce na Černém Mostě se ozvalo krátké zarachocení, pak BANK a klínový řemen navždy opustil motorový prostor. Pro většinu z vás relativně snadná pomoc, ovšem u 128 je výměna trochu horší, kor bez pořádného nářadí a na rušné dvouproudovce. Autoservis Dojáček je však asi kilometr a řemen v kufru, tak jsem bez dobíjení, baterka je nová, ale hlavně bez vodní pumpy, opatrně se dvěma přestávkami na vychladnutí dojel až do zmíněného servisu. Během přestávek jsem potkával šťastnější účastníky srazu... mě už se účast pomalu rozplývala. V servisu se bohužel ukázalo, že můj řemen v kufru byla delší varianta, nešel napnout a při přidání plynu se rozvibroval a drnkal o kryt alternátoru. Tím bylo vyřešeno moje dilema, zda to ještě do Poděbrad stihnu, opatrně jsem se vrátil do garáže, neřána uložil, stát v garáži, tak to má prostě nejraději a šel jsem domů... Tak to byly moje letošní Poděbrady :cry: :evil: :cry: :evil:

Re: Poděbrady 2011

od Black » neděle 1. květen. 2011 20:21

Zastavamane, díky - fotky jsem "zhltal jedním dechem" - jako bych tam byl s váma :ok: .

Edit Radek: Smazání citace. Zdá se mi poněkud zbytečné citovat poslední příspěvek. Navazují-li příspěvky na sebe, tak je zřejmé o co jde. Citaci prosím používat jen pokud chci odpovědět na "utopený" příspěvek. Děkuji.

Re: Poděbrady 2011

od zastavaman » neděle 1. květen. 2011 19:35

Re: Poděbrady 2011

od Kronicar » středa 20. duben. 2011 8:50

Kolonáda zaplacena. Jen bude potřeba ještě zajet pro "rozhodnutí" neb by nestačilo nabýt právní moci. Takže mě čeká ještě jedna cesta do Poděbrad. :roll:

Re: Poděbrady 2011

od předseda » úterý 19. duben. 2011 20:10

to Kronikář
tak jak dopadl rozhovor ohledně placení kolonády? Včera paní napřed zavolala mě a myslím ,že byla přístupná kompromisu :grin:
tiskopisy pro "převleky" jsou namnožené!

Re: Poděbrady 2011

od Kronicar » pátek 15. duben. 2011 13:25

Stanování bez problémů, pokud se na to někdo cítí.... :lol:

Re: Poděbrady 2011

od zastavaman » pátek 15. duben. 2011 11:21

předseda: nevím jestli budu míti čas na přespání (na vyhlášení snad jo :)) - čili jsem to v přihlášce nehlásil... je možné v kempu přinejhoršim stanovat?

Re: Poděbrady 2011

od předseda » pátek 15. duben. 2011 10:25

sice jsme zveřejnili číslo účtu,ale pravda je ,že stejně většina si placení nechá na příjem 30.4. :roll: Ti co 100% nevědí ,že pojedou nebo čekají jaké bude počasí ,patrně budou platit vždy až na místě!


Jako obvykle jsme připravili několik zajímavých kontrol,cesta do kempu Malešov bude poměrně delší cca 75 km,ale bude to stát za to :grin: Večer chceme dělat oheň /čarodejnice/,tak doufáme ,že nikdo nebude pospíchat domů! Chatky jsou pěkné a kapacitně by měly stačit :greenf: Při registraci každý obdrží kobereček pod motor svého vozu a při startu na orientační jízdu ho zase nám odevzdá, loni po nás zůstalo dost mastných skvrn ,takže si letos musíme dát větší pozor! Služba po odjezdu ještě zkontroluje celou Kolonádu /vapex máme/ Staré modely /předválečné/budou mít zase své místo nedaleko "slunečních hodin", novější modely budou vlevou /k nádraží/ ,ostatní vpravo,nikdo nesmí couvat až na trávu :nene: Převleky se budou konat kolem poledne ,vozy opět budou zastavovat na červeném koberci!My se budeme snažit být na kolonádě v sobotu od 8 hod ráno- stavění párty stanů - příjem ,šipky ,transparenty atd.

Re: Poděbrady 2011

od zastavaman » pondělí 11. duben. 2011 17:05

koukám, že moc startovného se na klubovém účtě ještě nesešlo, myslím, že by nebylo od věci si pospíšit - ať to pak nemusí nebohá pokladnice párovat s přihláškami na poslední chvíli...

Re: Poděbrady 2011

od Kronicar » úterý 25. leden. 2011 0:52

Obdržel jsem potvrzení od starosty Poděbrad, akce bude v nezměněné podobě. Rada města rozhodla o propůjčení kolonády k akci - 12. ročník "Poděbradského setkání italských automobilů" dne 30. 4. 2011.

Re: Poděbrady 2011

od předseda » pátek 26. listopad. 2010 16:57

Termín Poděbrad byl stanoven na 30.4.2011, večer právě můžeme posedět u ohně a oslavit svátek čarodějnic :grin: Vedoucí kempu zahajuje sezonu po 15. květnu ,takže kemp by měl opět patřit jenom nám. V prosinci nebo v lednu bude samozřejmě vytyčena trasa a navštíví se kemp , domluví se podrobnosti ohledně srazu /jako vždy/ -ceny , pití ,jídlo, ubytování apod.Příští rok se zvedají ceny energií,takže můžeme počítat i s menším navýšení ceny za ubytování?! :nene:

Re: Poděbrady 2011

od Petulcha&Zdenal » čtvrtek 25. listopad. 2010 9:40

Tak kdy to teda bude? A proč už nejsou Poděbrady v půlce měsíce? Počasí :?:

Re: Poděbrady 2011

od Wojta » pondělí 15. listopad. 2010 19:59

Kronikáři ty jsi nějak mimo,jestli nejsi zamilovanej,pokud vím tak se termín poděbrad odhlasoval již letos na výroční schůzi!!! :nene:

Re: Poděbrady 2011

od Kronicar » pondělí 15. listopad. 2010 12:15

Blíží se konec roku a tím i termín k vyjádření ohledně datumu konání Poděbrad. Názorů tu pár zaznělo, ale nijak jsem nevyčetl pro jaký termín se nakonec fiatářská obec rozhodla. Velikonoce jsou jasně špatné, tedy 23. 4. 2011 ne. Takže 30. 4. 2011? Nebo se nebudeme bát 16. 4. 2011...?

Re: Poděbrady 2011

od Petulcha&Zdenal » úterý 4. květen. 2010 10:08

Co kdyby se předávání cen "rozdělilo" na soutěž převleků a orientační soutěž.
Nezkoumala jsem přesně časovej rozpis dne, ale kdyby se našla "chvilka" předávat ceny hned na kolonádě, předešlo by se tomu co se přihodilo letos a vítězové by ceny mohli převzít hned v obleku. Co vy na to?
P.

Poděbrady 2011

od Petulcha&Zdenal » pondělí 26. duben. 2010 11:01

Nějak jsem nepostřehla proč se upustilo od termínu Poděbrad v "půlce" dubna. Co je špatný na 16.4.2011? 8O Počasí nebo auta nepustí na kolonádu???
Souhlasím s RzZ, že termín Velikonoc by určitě znamenal menší účast a co se týká 30.4., tak ten pravděpodobně taky i když proti Velikonocům má větší šanci, ale zase následující víkend jsou ty Bartošovice ne? To taky není nejšťastnější dva víkendy po sobě srazy. :(

Re: Poděbrady 2011

od Renda ze Záboří » pátek 5. únor. 2010 0:11

Jestli do toho můžu kecat, tak termín velikonoční i čarodějonocový moc šťastný není, neb dost lidí na velikonoce obšťastňuje příbuzenstvo a mejdan na čarodějnice si taky málokdo nechá ujít - takže to ve finále bude znamenat jistý úbytek lidí a tím pádem i nepříjemné finanční dopady..... Ale jestli si chcete udělat Poděbrady jako klubovou akci tak to zřejmě vyjde :D :lol: :razz: :nene:

Re: Poděbrady 2011

od Luigi » čtvrtek 4. únor. 2010 18:50

Pro Ondreje.
Chtěl jsem tím říct to,že jako mladí jsme rádi chodili na " Čarodejnice" a jaksi v tomto dospělejším věku spíše nebylo času na tento večer.Proto bych přivítal rozšíření a spojení třeba zrovna s tímto .A možnost ještě více pobýt pospolu,pokud je to pro osobu danou jediným větším setkáním s ostatními.
Zdraví Luigi.

Re: Poděbrady 2011

od Black » úterý 2. únor. 2010 8:19

Kronicar píše:Upřímně, také na velikonoce nikam nemířím, ...
Také na Velikonoce nikam nemířím - doma na dědině je nejlépe :D :
http://www.obeczatcany.cz/index.php?&de ... foto&id=95

Re: Poděbrady 2011

od Kronicar » pondělí 1. únor. 2010 0:11

Upřímně, také na velikonoce nikam nemířím, takže toho 23. 4. v pohodě. Naopak bych mohl vyrazit do Chomutova s kteroužto akcí termín 30. 4. koliduje.

Nahoru