XXV. ročník setkání italských automobilů v Poděbradech se koná 20. dubna 2024.

Demontáž volantu na F850

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Demontáž volantu na F850

Re: Demontáž volantu na F850

od FreeRider » neděle 4. květen. 2008 21:11

Tak tak... je zapotřebí se do toho opřít :) ...jinak bacha pak při samotným sundávání volantu ....z vlastní zkušenosti ... taky mi nešel sundat volant... tak sem do něj klepal zespod rukama..pořád nic nic.. tak že za něj zkusím zatáhnout... a taky nic...mno a po pár zataženích se se pěkně cinkl volantem do čela :bang: :lol:

Re: Demontáž volantu na F850

od Mafioso » neděle 4. květen. 2008 20:45

:D Mity asi jsi se málo vyspal a málo pojedl musíš rvát jak býk :oops: To je první fáze a druhá fáze je ta,že volant taháš nahoru a klepneš po té matici :vivat: kterou :help: necháš na konci ať si nepoškodíš :fun: :fun: závit na volantové tyči. :ole:

Demontáž volantu na F850

od Mity_236 » neděle 4. květen. 2008 12:44

Dobrý den, prosím o radu, jelikož se potřebuji dostat k páčkám pod volant u F850. Když sundám ten kryt Fiat u volantu, vykoukne na mě velký šroub, který se mi stále nedaří povolit. Je na to nějaká finta nebo to mám stále rvát na sílu? mimochodem se potřebuji dostat k páčkám pod volant. Děkuji za rady.

Nahoru