Plzeň??

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Plzeň??

Re: Plzeň??

od oldav » neděle 17. únor. 2008 0:12

Hromadit - vytvářet hromadu - vršit :empty:

Re: Plzeň??

od Tříprsťák » pátek 15. únor. 2008 23:47

Fajn :) konečně jeden rozumný argument pro naše syslení. Jdeme hromadit :thc:

Re: Plzeň??

od Renda ze Záboří » pátek 15. únor. 2008 23:04

Ondrej píše:Takže bychom si z Tebe vlastně měli vzít příklad?
Řekl bych, že klidně jo! Když budete mít každej na dvoře 50 aut, tak je jistý, že se jich aspoň pár dožije úctyhodného věku (myslím, že už by šlo akceptovat Gaussovo rozdělení pravděpodobnosti a spočítat kolik asi! :grin: )
;-) :? :) :D :lol: :grin:

Re: Plzeň??

od Ondrej » pátek 15. únor. 2008 14:58

Renda ze Záboří píše:No chlapci, trochu se zamyslete, jestli je lepší vzorně auto po dojetí odevzdat na šroťák, nebo ho pohodit do bažiny!?! Řekl bych, že byť sebevíc shnilé a stromy zarostlé auto je pořád víc než krychlička kovů připravená do vysoké pece - takže bych toho člověka spíš pochválil...
Takže bychom si z Tebe vlastně měli vzít příklad? :lmfao:

Re: Plzeň??

od zastavaman » pátek 15. únor. 2008 14:10

jako my měli na zahradě oktávku ještě v lepším stavu :)

http://img89.imageshack.us/img89/1271/d ... o5.jpg?s=1

Re: Plzeň??

od Renda ze Záboří » pátek 15. únor. 2008 14:03

No chlapci, trochu se zamyslete, jestli je lepší vzorně auto po dojetí odevzdat na šroťák, nebo ho pohodit do bažiny!?! Řekl bych, že byť sebevíc shnilé a stromy zarostlé auto je pořád víc než krychlička kovů připravená do vysoké pece - takže bych toho člověka spíš pochválil než jakkoliv odsuzoval.....apropó - v jakém stavu jsou dnes ty vozy ze šroťáku: no myslím, že jejich atomy tu někde kolujou!

Re: Plzeň??

od Ondrej » pátek 15. únor. 2008 10:13

Debilové se najdou všude ve světě. Ta F1100 v bažině a VW bulli prorostlý stromkem jsou fakt skvostné. A když tak koukám na některá naporcovaná auta, řekl bych, že to na renovaci nesbíral...

Pozoruhodné je, že tam má snad všechny běžně dostupné značky, že by zatvrzelý odpůrce motorismu? :retard:

Re: Plzeň??

od FreeRider » pátek 15. únor. 2008 8:00

Docela slušně zaplněněj "hřbitov aut" .... kdoví co s tím majitel zamýšlel ... každopádně to nevymakal :bad:

Re: Plzeň??

od Tříprsťák » pátek 15. únor. 2008 0:10

jak vidno, "zahrady hrůzy" se najdou nejen v Plzni....

http://www.bilforumet.no/veteranbil/119 ... ler-9.html

Nějak mi hlava nebere, jak může někdo nahromadit desítky aut a nechat je shnít v bahně. To je prostě... :garbage:

Re: Plzeň??

od Pavel KV » pátek 30. listopad. 2007 13:01

Já myslel plechařinu, jinak původní bude zřejmě i agregát, interiér atd., je fakt že dle dokladů jsem třetí majitel, což má taky nějakou váhu. Celkový podíl na celém stroji budu moci zhodnotit až po kompletaci (v řádech za několik let ;-) ).

Re: Plzeň??

od Pavel 128 » čtvrtek 29. listopad. 2007 18:05

Pavel KV píše:To je fakt, ale až uvidíš fotky na pizza - párty co z té původní karosérie zbylo, tak uznáš že nebylo jiného východiska (ta původní měla shnilou i střechu). Taky nyní máme dost práce s tím všechno dodělat včetně detailů, které již soudruzi s Jugoslávie zanedbali. V této chvíli je na autě tak cca.60% Zastavy,35% nových dílů a dílů z jiných vozů a 5% původního auta.
doklady počítáš za kolik procent? :haluz:

Re: Plzeň??

od Pavel KV » středa 28. listopad. 2007 18:33

Halt, když jsem se jednou dal na vojnu, tak musím bojovat :angry: . Občas jde vidět jak to moje odhodlání jde klempíři krkem :argue: .

Re: Plzeň??

od Kronicar » úterý 27. listopad. 2007 23:14

1/2 litr píše: Hm, to je dobrý výsledek - 5%. Doufám, že se u svých vozů k tomuto číslu nedopracuji.
Vzhledem k tomu, že z Plzně nic nemáš, tak se toho nemusíš obávat.... :retard:

Re: Plzeň??

od 1/2 litr » úterý 27. listopad. 2007 18:55

To Pavel KV :
Hm, to je dobrý výsledek - 5%. Doufám, že se u svých vozů k tomuto číslu nedopracuji. Musím jen dodat, že v tomto směru je na tom nejhůř má červená pětistovka. Na ní jsem dodal cca 60 % dílů buď nových, nebo z jiné pětistovky. Ze snadno odmontovatelných částí plechařiny byla původní jen zadní kapota, kterou mi letos rozstřelil autobus MHD, ale již byla nahrazena jinou, lepší, od Rendy. Takže zase můžu dělat parádu...

Re: Plzeň??

od Pavel KV » úterý 27. listopad. 2007 7:45

To je fakt, ale až uvidíš fotky na pizza - párty co z té původní karosérie zbylo, tak uznáš že nebylo jiného východiska (ta původní měla shnilou i střechu). Taky nyní máme dost práce s tím všechno dodělat včetně detailů, které již soudruzi s Jugoslávie zanedbali. V této chvíli je na autě tak cca.60% Zastavy,35% nových dílů a dílů z jiných vozů a 5% původního auta.

Re: Plzeň??

od Kronicar » pondělí 26. listopad. 2007 17:23

Pavle, to je fakt, té Zastavy je v té tvojí 128 více nežli původního Fiata....

Re: Plzeň??

od Tříprsťák » pondělí 26. listopad. 2007 15:17

Je pravda, že jsem onoho strašidelného víkendu na plzeňské Zahradě Hrůzy měl silné cukání zachránit šestistovku z padesátých let - byť byla přehanebně zbastlená (a dosud je mi líto, že nemám žádného 600protivětřáka). Když ji nakonec nakládali na korbu kovošrotu, málem jsem brečel . Ale po zkušenostech všech, kteří si z oné zahrady dovezli celé auto a po svých zkušenostech s renovací své nynější "tisícikorunové" šestistovky musím přiznat, že ta lítost nějak hanebně zeslábla...

Re: Plzeň??

od zastavaman » pondělí 26. listopad. 2007 12:51

Pavel KV píše:a zbytek z dalšího mého plzeňského skvostu, který jsem vlastně přivezl náhodou (Zastava 101)
takže když to vezmem kolem a kolem, neni to vlastně žádný áčko, ale zastava 128 :)

Re: Plzeň??

od Pavel KV » pondělí 26. listopad. 2007 12:40

Máš pravdu, Plzeňák se v porodních bolestech pomalu rodí. Musím podoknout že z původní karosérie zbyly jen zadní blatníky + sloupky a část střechy. Zbytek jsem částečně sehnal nový (čela, podběhy, vnitřní i vnější prahy, dveře) a zbytek z dalšího mého plzeňského skvostu, který jsem vlastně přivezl náhodou (Zastava 101). Díky tomu že druhý stroj stál na panelech a asi ne moc dlouho v zahradě zkázy, byl překvapivě v zachovalém stavu a navíc nikdy nevyvařovaný. Kapoty mém z dalších dárců (přední F128 AF 1972, zadní F128A 1970). No snad tuto zimu dokončíme s klempířem karosérii (byla u něj uložena v prvním týdnu r.2005) :pray:

Re: Plzeň??

od FreeRider » pondělí 26. listopad. 2007 7:40

inu zdravé je zdravé ..... to můj 850 speciál s přehledem splňuje před dokončením oprav :ole: ... ale na druhou stranu moje 850 berlina už na tom není tak dobře..například přední podběhy už jsou dole u mostu skoro skrz :roll:

Plzeň??

od Kronicar » neděle 25. listopad. 2007 23:16

Dnes skončil další z plzeňských skvostů, mé druhé auto z tohoto "ráje". Totiž Fiat 850. Vcelku slušně vypadající vůz byl shnilý na mraky, přední blatníky, podlahy, přepážka motoru, podběhy, prahy, sloupky dveří..... ovšem překvapilo mě jak slušné byly nosné části, všechny šrouby z ramen a přední nápravy šly jak po másle. Teď je z toho hromádka šrotu kterou vezu do sběru. Z pěti "zachráněných" kusů už tedy zbývá pouze jediný, že Pavle? Hodně štěstí a trpělivosti! :kill:

Nahoru