Dovolená s Fiaty 2007 - Beskydy

Odeslat odpověď

Smajlíci
:D :) :( :-o 8O :? 8) :lol: :mad: :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :!: :?: :idea: :arrow: :neutral: :mrgreen: =) x( :grin: :retard: :nene: :ok: :bad: :greenf:
Zobrazit další smajlíky

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Dovolená s Fiaty 2007 - Beskydy

od předseda » pondělí 23. červenec. 2007 0:00

to 1/2 litr ty se na ten článek nějak těšíš,já jen myslel ,aby to nedal na Diskuzi tak dlouhé ,ale v akcích s fotečkama ,to bude to pravé!

od Kronicar » neděle 22. červenec. 2007 0:02

předseda, 1/2 litr Nebojte! Článek napíši stejně jako ty předchozí. Bude pak umístěn na webu v akcích, takže záleží na každém, zda-li najde čas na jeho čtení či nikoli.

od 1/2 litr » neděle 22. červenec. 2007 0:01

Předsedo jsem proti ! Žádné heslovitě, jen to napiš pěkně se všemi perličkami. Ty drobné detaily jsou právě zajímavé a rozhodně stojí zato si je uchovat v podobě Kronikářovích článků. Je potřeba občas některé situace vysvětlit, jelikož heslovitě by některé fotodokumentované situace mohly být chápány úplně jinak (zejména u drahých poloviček některých z párů). Jen piš Kronikáři, nenech se odradit!

od předseda » neděle 22. červenec. 2007 0:00

to Kronikář piš to jen heslovitě,aby si ty co tam byli připomněli některé "zajímavé situace",ty co tam nebyli,tak je stejně nebude přesně zajímat vše do detailů a program dovolené všichni členové dostali!Zážitky si můžeme připommenout ve Svijanech + fotečky!

od Míra » pátek 13. červenec. 2007 0:02

díky za report. Trochu jsem si oddychl, že jste to zvládli bez velkých nadávek. Těším se na Svijany, případně na nějakou dřívější akci. to Ďábel moc děkuju za organizaci Noční rallye. Doufám, že jsi nemusel řešit nějaké velké nedostatky v podkladech. Uvidíme se ve Svijanech???

od Pedro » pátek 13. červenec. 2007 0:01

Míro, jo soutěž byla zajímavá. Kufrovali jsme furd a při hledání cyklostezky k chatě Bezruče brácha dejchal policajtům pač jsme byli moooc podezřelé vozidlo ve dvě ráno. Pak nás ještě jednou potkali a tak už jsme raději jeli domů :-). Myslím, že každý má zážitků řadu. Jen druhá souřadnice u toho nádraží dle měřítka neseděla. Tak jsme si zkusili několik bočních ulic od hlavní silnice po liščí nory :-). Kupodivu asi nejvíce zapeklitá byla první kontrola. Každý lozil po přehradě a zkoušel silné nervy pana hrázdného, který asi i tak nespal po ekologické katastrofě s olejovou skvrnou na silnici, která byla dlouhá cca 10 km a zaměstnala nejednoho požárníka. Neboj, nebyla od nás. Zdar. Petr

od Kronicar » pátek 13. červenec. 2007 0:00

Míra však si také počteš.... Myslím, že jízda byla vcelku jednoduchá, i když počáteční orientace byla docela zapeklitá. Ondrej a Vlasovec by mohli vyprávět. Na čtvrté místo nás "odsunul" ten první úkol. A to jsem měl průměrný čas. Jóóó, srub byl dobrý..... Slušná projížďka: "pálím to lesem po poli"

od předseda » čtvrtek 12. červenec. 2007 0:05

Míra když nám bylo nejhůř ,tak jsme Tě s Ondrou v noci prozváněli a nadávali.Jelo celkem 10 posádek, vyhrála Kačka s Jirkou, my jsme byli na 4. místě.Po vyřešení souřadnit už to bylo dobré, akorát jsme trochu zakufrovali u srubu P. Bezruče neb před jeho zahradou stál akorát zaparkovaný autobus/tedy kousek vedle/ nás to zmátlo a trochu jsme se projeli v noční chatové osadě.

od předseda » čtvrtek 12. červenec. 2007 0:04

to Black všechno se opravdu dozvíš a i ženicha s nevěstou určitě na fotečkách uvidíš!!

od Míra » čtvrtek 12. červenec. 2007 0:03

Včera jsme se vrátili a zajímají mne Vaše postřehy z Noční rallye. Doufám, že jste vše přijali s humorem a prozvánění některých nejmenovaných uličníků nebylo proto, že by nevěděli jak plnit zadané úkoly a kudy jet, ale jenom proto, že si na nás vzpomněli.

od Pavel KV » čtvrtek 12. červenec. 2007 0:02

Tak jsme také dorazili domů, v tuto chvíli jsem se vrátil z garáže, kde jsem uložil Treporte, cestou jsme ještě stihli návštěvu u Fandy, přespání v Berouně a tamnější Medvědárium, které obývají medvídkové z večerníčku. Ani se mi moc zpátky nechtělo.....

od Black » čtvrtek 12. červenec. 2007 0:01

Kronicar: Už se těším na to počteníčko, a protože nejsu klubák, tak se třeba z toho povídání dozvím, kdože to měl svatbu, jakou roli nakonec hrál na dovolené ten tvůj protivětřák..., když se o tom tady psalo.

od Kronicar » čtvrtek 12. červenec. 2007 0:00

Tož i já hlásím návrat z dovolenky.... Poněkud jsem podcenil program v Kroměříži a vypalování fotek u Ondreje v Hustopečích, výjezd v půl desáté večer nebyl z nejšťastnějších. Ovšem trasu Hustopeče-Praha jsem zvládl s Fiatem 600 D za necelé 3 hodinky včetně tří občerstvovacích pauziček. Během dovolenky nakrouceno 2500 km. Fiátek jezdil dobře až na občasné probliknutí mazání a chvilkové nepříjemné zvuky z motoru. Pedro Tak to budeš mít asi smůlu..... článek se objeví v akcích a rozhodně zabere několik stránek. Zejména svatba a večerní veselice zaslouží "osvětlující" rozepsání. Jinak myslím, že závěr dovolené se povedl a opět naše blázniviny posunul o kus dále :-)

od Lída » středa 11. červenec. 2007 0:01

Jak tak koukám mám čeho litovat.Jenže člověk míní život mění.Káče gratuluji k výhře "svíčky".Také doufám,že svatebčanům zapršelo štěstí a že se jim bude dařit jako doteď nebo ještě lépe.

od předseda » středa 11. červenec. 2007 0:00

tak také předposlední část dovolenkářů se vrátila v pohodě domů - já, Enzo a Mirka! Dovolená byla snad i lepší než loňská, super bazének i ubytování!Já přijel v 17.30 hod, Enzo se zastavil v cukrárně v Poděbradech ,takže si to trochu prodloužil.Mimo prasklého výfuku fiátek jel výborně,Prahu jsem projížděl už za slušného řevu,hlavně při rozjezdech na křižovatkách,ale jinak bez ztráty květinky!

od Pedro » úterý 10. červenec. 2007 0:00

No to mi bylo hned jasný, že přicházím o hodně. Ale jak jsem viděl v jakém tempu jste nás předjeli a více méně malé vozítka nestíhala vašemu tempu (kromě prvního Kronikáře v 600D), tak jsem si říkal, že než najdete potřebné náměstí, tak bude svatba ta tam. Doufám, že mě někdo tu oslavu vylíčí a ne že budu muset číst destipříspěvkový elaborát :-). Jo, každá akce FCC graduje a lepší a lepší. To platilo i teď. Tak čekám na další přijedouvši účastníky. Zdar Petr Paulo: bylo to fajn poznání. Taky jsme chtěli jet autobusem. Naštěstí jsme to vzdali :-). Budu držet palce při shnánění Italáka. Zdar Petr

od Ondrej » pondělí 9. červenec. 2007 0:06

Pedro: na svatbu jsme to stihli ťip ťop. Mimochodem jsi celkem o hodně přišel :o)) Marek: jo, to Moretti Coupé je p. Körnera. Už v září na Slovensku jsem se s ním o tom bavil, ale to ho ještě dělal. Doufám, že s tím přijede někdy i na nějakou naši akci, v sobotu jsem byl sice ještě doma, ale na nějaké cestování a lození kolem veteránů nemohlo být ani pomyšlení. Pokud to červené dvojkové kupé mělo SPZ ADR xx-xx, tak to známe, je jistého pana Palana, který občas jezdí i na FCC akce. Dvojkové kupé z trojlístku, pokud mělo SPZ BKE xx-xx, tak to rovněž dobře znám, je Sáňků, kteří renovovali i toho Lombardiho, jenž je zase jistého Gregora. Jinak dnes jsem se probíral fotkama z dovolené a ta svatba... no ty kokos. Sic jsem toho hodně promazal, i tak zbylo dost a některé momentky jsou fakt příšerné :o))

od 1/2 litr » pondělí 9. červenec. 2007 0:05

Jsem doma! Dopadla na mě po té vynikající, ač krátké dovolené deprese z následujícího pracovního týdne. No už teď se těším na příští dovču. Dojel jsem bez problémů a zdravím všechny zbývající dovolenkáře.

od Paolo » pondělí 9. červenec. 2007 0:03

Ciao kluci. Tak koukám že už jste se v pořádku vrátili domů. Jsem rád že jsem Vás poznal, i když jen na malou chvíli. No jak říkám snad to vyjde, koupím něco italského Fiatího a objevím se u Vás. Takže jsem poznal Pedra s bráchou, Vlasovce, Ondreje a Kronicara, kterému se tímto omlouvám za nedorozumění :-) Jo bylo to fajn! Jak se Vám líbila Rallye Velká Polom? Jel jsem pak tou ŠL-11 po trase rallye a byl to zážitek, zvláště pak do některých kopců. Na parkoviště jsme přijeli po 13h. místo plánovaného příjezdu ve 12h. 2x jme se totiž ztratili.

od Pedro » pondělí 9. červenec. 2007 0:01

Tak my jsme se vrátili z dovči už v sobotu. Valili jsme to na Ostravu, kde nás předjel ještě konvoj našich spěchajících do Ostravy do centra. Beztak to nemohli stihnout :-). Jinak my v sobotu vyjížděli v 11:45 a domů dorazili v 18:15. Cestou jsme navštívili zemědělské muzeum v Šumperku a pozdní obídek na Kocandě u Červené Vody. Jinak cesta přes Ostravu, Opavu a stále po silnici 11 byla stejně dlouhá ale rychlejší než přes vesničky jak jsme jeli cestou tam. Kačko,tak koukám, že nakonec tam trochu toho vzrušení zase bylo :-). Jinak dovolená suprová. Díky organizátorům. Petr

od Kaca » pondělí 9. červenec. 2007 0:00

hlasim celkem bezproblemovy dojezd do Prahy, jen Honza cestou pichl a ja zavarila moji berusku tak, ze za jizdy chcipla a musela chvili odpocivat...ale pak se zas rozjela :-) jo a svicka Carla Abarta nas brzdila do kopcu...teste se na dalsi rocnik nocni jizdy :-)

od Ondrej » sobota 30. červen. 2007 0:02

V době, kdy psal Karel svůj příspěvek, už byla na místě i Kačka s ostatními "sobotníky"... cesta z Phy prý trvala 12 hodin :o)

od předseda » sobota 30. červen. 2007 0:01

to Lída např .tady kousek od školy je Megabazar a mají zde nové spotřebiče třeba trobu odřené nebo naťuklé, ceny mírné zboží mají dost- sporáky, pračky ,myčky ,lednice , televize i kola jízdní!Tak doufám ,že se alespoň uvidíme na Action ve Svijanech!!! to Renda ty poloosy 17 mm stále mám ,nikomu jsem neměl čas je nabízet až přijedeme z dovolené přijedu Ti povyprávět zážitky!Zatím pilně střádej součástky,asi budou po akci zapotřebí, jsou to hold už staříci i vlastně já,čau pro ostatní tak zítra v 7 hod konečně vyražíme i my: Enzo ,Mirka a já.Bereme nějaké díly na F 500,protože Kačka má nějaké potíže na cestě.Pokud vím ,tak Zdeněk C. + Vlasovec, Kronikář a Máca dorazili na místo OK!

od Tříprsťák » sobota 30. červen. 2007 0:00

tak šťastnou cestu!!!

od Pavel KV » pátek 29. červen. 2007 0:13

Mi vyrážíme zítra v 6.00, ovšem pojedeme horem přes Pardubice, a tam pravděpodobně přespíme a dorazíme do cíle v neděli. Takže vás všechny uvidíme asi až v Ostravici, tak všem přejeme bezproblémovou cestu.

Nahoru